Wednesday, December 9, 2009

My work station

Ada yg bertanya saya...dah kembali bekerja ker?he..he..saya just angguk kepala then akan ada soalan susulan....anak siapa jaga?hantar kat nursery or rumah orang?....saya senyum lagi....part nie saya malas nak jawab,sebab akan ada banyak lagi persoalan & pertanyaan yg berbangkit....saya just jawab macam nie ...saya sekarang nie dah jadi Domestic Engineer & Baker....kerja dari rumah...he..he..he... dan ni adalah my work station cum meja makan... Ni pula hasil kerja untuk tempahan kek hujung minggu nie....

1 comment:

Hana Yusuff said...

ohhh...dah mula buka tempahan ye..
boleh la tempah utk bday syahir nanti awal Jan..:)

skrg ni tak sempat nak ke kota warisan lagi..nnt2 hana dtg visit nurul dan baby ye..dah makin besar pun Umar