Sunday, April 13, 2008

Kelas deco di Ida Bakery






Hari ni pergi belajar mendeco lagi dgn kak Ida di Damai,KL.Sebenarnya kalau ikutkan some of the technique dah belajar masa kelas dgn Lynn Hassan di Saujana Putra tapi disebabkan nak belajar cara2 menggunakan gumpaste tu yang pergi lagi sekali.....just 2 student je,aku & kak Min dr Shah Alam.Kak Ida mmg is a good sifu....sabar jer ajar org yg keras tangan macam aku ni..wakkaka...tapi alhamdullilah...jadi juga bunga dr gunpaste tu.....sebab utama juga gi belajar kat Kak Ida adalah disebabkan rumah dia dekat dgn LRT damai(kalau dgn public transport mmg cheq suka)....

1 comment:

rosediana said...

Nurul.. Diana pun x complete kelas Kak Lyn wat gumpaste nih.. Tapi da miang nak gi kelas cheesecake.. hehe..

Lepas2 nih da pindah seremban mesti susah nak attend kelas kak Lyn huhu...