Wednesday, April 22, 2009

Syukur

Lamanye rasa tak menghupdet blog ni ya...bukan apa sejak saya pregnant ni mmg saya tak berapa ada passion utk blogging...he..he..tak tahulah kenapa....
Ada beberapa rakan menyarankan agar saya masukkan pengalaman saya semasa pregnant ni,tapi saya malasssssssss yg amat...tapi utk tidak menghampakan saya akan buang penyakit 'M'
dan semoga dengan izinNYA saya selalu mempunyai kerajinan utk update cerita saya buat teman-teman....insyallah.

Buat permulaan, saya sekarang ni 4 months pregnant.....ini yg pertama,dah lama saya tunggu lebih kurang 4 tahun....dah macam-macam rawatan saya buat dari moden sampai ke tradisional dan alhamdullilah berkat izinNYA saya diberi juga rezeki yg mmg saya impikan sangat selama ini.SYUKUR ALHAMDULLILAH....itu ayat yg mampu saya ucapkan buat NYA....

Saya rasa sangat teruja sangat sekarang ni dgn kandungan ini....saya harap rakan2 akan selalu mendoakan yg terbaik buat saya...insayaallah next post saya akan ceritakan bagaimana saya boleh conceived ya...

4 comments:

nurraida said...

hai nuyui..sy slaloo view page awak..nice n interesting..tahniah dah pregnant..bley sy tawu..awak ader mkn ubat ape2 x?smpai leh pergnant after waiting for 4 yrs? sy nie dah 2thn kawen..tp..still xder anak..sedih sgt..
if u dun mind leh share expirience x>

nurul said...

salam nurraida,saya ambil biodex for 3 months...cubalah insayallah

Anonymous said...

ha? yeke? actually sy pun bln 4 ari tu dah try mkn sebulan.ambik biodex pasal nak betulkan period yg x dtg2 dah dkt setahun..awal bln 5- sy piod tp x kuar drh.kluar brownish n dark color je. tp dtg 5hr and ader tiap2 minggu sepanjang bln 5.org kate itu tander3 nak preggy? awak mcm tu ker?

awak ader email/ym?

nurul said...

salam...ni email saya nuyui77@gmail.com